Publisert av: Bell4trix | november 28, 2008

Tordenbloggen og snart jul og sånn…liksom..

Tordenbloggen tar all min tid og mine krefter om dagen. Så jeg klarer ikke klekke ut et nytt innlegg om dagen. Jeg har vel skrevet fire-fem halvskrevne poster men så sier det stopp. Men jeg kommer vel sterkere tilbake plutselig! I mellomtiden kan du jo gå å stemme inne på tordenbloggen, der finner du fort mange nye favoritter!

Forøvrig har jeg har lest flere poster om dette med kredittgaver. Først dette hos SerendipityCat Som ledet meg videre til dette flotte innlegget hos Fullt Hus Det må jeg bare støtte opp om, jeg vil ikke heller ha sånne gaver, ALDRI, ikke til jul, bursdag eller andre anledninger. Har du ikke penger «når det skjer» Så lag meg heller et fint kort, eller tilby deg å hjelpe meg på noe vis. IKKE bruk penger du ikke har. La oss kose oss sammen istede.

Jeg elsker gaver, jeg liker spenningen og de fine innpakkningene. Men jula for meg er mere at familien samles, vi har det koselig og vi spiser god mat. Dette har alltid vært jul for meg, selv i vanskelige tider har jula vært pyntet hus og god mat og familien samlet og tid til å bare være sammen. Det er tid til ettertanke.

Og det er jo umulig å ikke tenke når det skjer så mye ute i verden. Jeg har ikke overskudd til å gå inn på noe spesielt nå, men en kjapp tur innom Vg.no eller annen nyhetsoppdatering vil gi deg mere enn nok å mene noe om. Jeg legger i den anledning inn en sang som er myntet på å få i gang mer arbeid for fred og imot fattigdom og sykdom.

Ha en flott adventstid! Så «sees» vi plutselig i en ny post her!

Reklame

Svar

 1. Hurra!! Bra du plukker opp tråden og sprer det videre synes jeg!

  Og tusen takk for utrolig hyggelig kommentar i TB i dag, jeg blir virkelig glad for å høre det.

  Riktig god helg til deg!

  🙂

 2. Jeg er helt enig med deg, Bella og SerendipityCat og alle andre som måtte ha blogget om dette, aldri gi gaver på kreditt. Aldri bruk kreditt generelt lever jeg nå etter. Har jeg ikke råd til å betale cash har jeg ikke råd til det. Punktum.

  Og, Bella, du er inne på noe der på tampen; la oss fra idag av boikotte sykdom! Sign me up, baby! 😉

  Kosemose

 3. hihi, kosemose 😉 likte det fine, søte ordet. Er enig med deg og alle andre her. IKKE kredittgaver, da vil jeg heller klare meg uten presanger i år, eller fra dem som sliter med dårlig råd.

  Kosemose videre da, Bella 😉 hihi

 4. Egentlig er jeg i mot hele julen, tror jeg. Så lenge det ikke er noen plikt til noe som helst, så syns jeg det er mer hyggelig med forberedelsene, eller, egentlig mener jeg følelsen av de rituelle rytmiske skiftningene i året, og julen er full av dem. Det å møtes (hvis man orker og vil!) og drikke gløgg, tenne lys, skravle og evt. putte sammen noe papir og glitter og kalle det julepynt, eller ditto og kalle det julekaker, DET er ok! Det samme er duftene, maten, høytidsstemningen – hvis man er i stand til å føle noe slikt, men ikke pakker og kjøpemas. Jeg gleder meg fordi jeg har bestemt meg for å strikke et skjerf. (om det blir ferdig til jul er en heeeeeelt annen sak).

  Så, ja til jul, men hold presset vekk! 🙂

 5. Gleder meg til neste 🙂

 6. Hei alle sammen!

  Tusen takk for at dere har tatt turen innom, beklager at det har tatt meg en evighet å svare. Men her kommer det nå endelig da! :o)

  Catta: Selvfølgelig fikk du stemmer fra meg i TB, Elsker bloggen din! Og alt som ble sagt der inne var deg vel fortjent! :o)

  Valkyriababy: Jepp jepp! No more pain! Enig med du, Bort med sykdom! (Så får vi se om det hjelper å boikotte!) :o)

  Liljefot: KoseMose så mye tilbake! :o)

  T&T: Enig med deg, minst mulig press og mest mulig glede og kos. Og ikke minst å bare ta seg tid til sine nærmeste! Håper du har kosa deg i adventstida. Og at presset har dratt sin kos! :o)

  Confitor: Hjertelig velkommen hit! Håper du kommer igjen ja! Veldig koselig med kommentar!

  Stooor JuleKleM til dere alle sammen! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: