Om meg

Jeg er en ung dame, helt ny i bloggverden, og med mange tanker i hodet…Jeg har tidligere vært litt rundt å lest og kommentert blogger som Angel_-, Men det brukernavnet var tatt. Så fra nå av er jeg bell4trix i bloggverdenen.

Bellatrix er den tredje skarpeste stjernen i Orions belte, og den tjuesyvende skarpeste stjernen vi kan se på nattehimmelen. Navnet Bellatrix er latinsk for kvinnelig kriger.

Som navnet tilsier tar jeg naturlig nok ikke sikte på å lyse sterkest her i bloggverdenen, men jeg håper at akkurat du vil like bloggen min og se meg på blogghimmelen likevel.

Jeg er; Nysgjerrig, Interessert i både det ene og det andre, et Følelsesmenneske, Engasjert, ofte Smilende, til tider Usikker, Ærlig & veldig Utadvendt.

Jeg liker Stjerner, Engler, Blomster, U2, Foto, Smågodt, Fotball, å Kysse, Filmer, Scrapbooking, Venner, Mat, Kreativitet, Brev i postkassa, Kjæresten min, Musikk, Pakker (pakker PAKKER!!!), Brettspill, Blå Himmel, Kjærlighet og å være Lykkelig. For å nevne noe…

Jeg forbeholder meg retten til å stadig kunne endre min mening ettersom jeg får mere informasjon om en sak. Jeg lærer så lenge jeg lever!

 Jeg blir veldig glad om du vil legge igjen et spor etter deg her hos meg! 🙂

Responses

 1. Velkommen til bloggeverden Angel!!!! Endelig får man si;) Bloggen din ser jo kjempe fin ut!!

 2. Ja det her var på tide! Velkommen skal du være, gleder meg til fortsettelsen 🙂

 3. Takk takk til dere begge! Kjempekoselig med kommentarer! :o)

 4. Det må jeg si, så det var trusselen om å ikke få være med på bloggtreff som skulle være det utslagsgivende sparket bak 😉
  Koselig å se deg her 🙂

 5. Hei!
  Velkommen hit 🙂

 6. Gratulerer med bloggen, Bella! 😀
  Gleder meg til å lese mer fra deg.

 7. Hei! 🙂

  Angel_, ja.. 😀 Det var koselig… Dette har vi ventet på, vettu. 😀

 8. Lenemor: Ja klart det var utløsende faktor, Jeg vil åsså være med! Pick me, pick me! Takk for det, godt å se deg her også! hehe… 😉

  Tordenlill: Takk for det, velkommen hit du åsså! 😀

  Valkyriana: Takk takk, bella! 😀

  Ulme: Nåå, takk for det! Får håpe jeg finner no lurt å skrive om! 😉

  KleM til alle! 😀

 9. Så hyggelig å se deg her! 😀 Virker som dette er en god blogg, så jeg gleder meg til å lese mer..!

  Klem

 10. Hei snupp! Takk for det! Velkommen skal du virkelig være! KleM

 11. Alltid hyggelig med nye bloggere. 🙂

 12. Takk, Sokken! Syntes det var veldig hyggelig å ramle innom din blogg, den var kjempefin…så nå sitter jeg å leser igjennom poster og koser meg! Jeg kommer nok tilbake til deg! 🙂

 13. Så hyggelig å høre, Bell4trix.
  Du er hjertlig velkommen. 🙂

 14. Åååå, for en fin blogg du har! Og takk for kommentar inne hos meg, jeg skjønte ikke hvem du var eller om du hadde kommentert hos meg før. Men det må du jo ha gjort siden du ikke stod i sånn moderasjonskø lenger.

  Eller er det bare jeg som ikke følger med? 😯

  haha, er blitt bloggegal og surrete siden jeg startet. Ikke greit, alltid 😉 Har såvidt lest litt, men skal lese mer. Klem til deg, bellatrix:)

 15. Nå føler jeg meg som en skikkelig treiging her. Jeg har jo visst om denne bloggen lenge og ser at du skriver mye inne hos Cat. Først nå gikk det opp for meg hvem du er. Hallooooo, hvor treig går det an å bli lissom??? Jaja, godt jeg fikk det oppklart da. Ønsker deg en fin ny uke, så ses vi vel både på FB og på forumet. Klem 🙂

 16. Hei Eva,

  Ikke så lett å se sammenhengene alltid. Og spes ikke siden jeg måtte ta et helt nytt nick. Men koselig at du klarte å finne ut av det. Er jo fint å bli kjent med personen bak kommentarene liksom. Jeg klarer ærlig talt ikke helt henge med jeg heller, så skjønner deg godt! 🙂

  koselig med kommentar her, selv om bloggen min er litt pausefisk og har vært det en stund! Det kommer seg nok om jeg får litt mere å gå på. 😉

  KleM`KleM

 17. Heisan bell4trix!

  Det var så koselig å få besøk av deg på bloggen min forleden. Hadde tenkt å «løpe» rett tilbake til deg, men så ble det sånn at jeg bare måtte prioritere må-ting, fordi at jammen blir man sliten av å opprette blogg. I alle fall de første dagene da man skal lære seg så mye nytt for å «bygge» en blogg med et normalt utseende, hehe.. Tror aldri jeg kommer til å lære meg alt. Og så er det jo så kjipt med en helt tom blogg, så har stresset litt med å få lagt inn noen poster der. Vet ikke om de er så interessante at folk kommer tilbake, men men… Jeg følger meg virkelig som en amatør på dette enda, men så har jeg bare holdt på i 3,5 dager enda da.. GØY er det i alle fall!
  Og aller mest gøy er det å bli kjent med andre bloggere. Og du verden så MANGE det er! Jeg har tidligere bare vært innom noen få blogger, og konsentert meg om dem, de siste par månedene, men når jeg nå er litt mer inne her og ser meg om, så ser jeg virkelig et stort mangfold – og det imponerer meg veldig!!
  Du har en kjempefin blogg, og jeg kommer snart innom deg igjen!;) Håper du snart kommer innom meg igjen også!;)) Jeg er virkelig imponert over det flotte bildet du har lagt inn øverst. Og det var så koselig å lese om deg!
  Vi snakkes snart!
  Stor klem fra Martha

  • Hei Martha,

   Har full forståelse for at man ikke får kommet seg rundt og lest alt med èn gang. Man tar det når man får sjangsen. Skriver jo desverre ikke så mye her for tiden men greit for andre å kunne se hvem jeg er! 😀

   Ja det ble pent med det bildet, Så ser jo folk en del av meg da! hihi 😉

   KleM

 18. Hei du!

  Vil bare titte innom å si hei,Angel!

  Først NÅ forstår jeg at du, Angel, også har denne bloggen. Har ikke koblet det før, selv om jeg kjenner Angel fra ME-forumet og har vært innom denne bloggen din og lest tidligere. He-he, morsomt……..

  Jeg får nok fortsette å titte innom her iblant framover,da……

  klem hopeful

  • Hei Hopeful,

   Så koselig at du fant meg her da! 😉 Nå skriver jeg jo desverre ikke så mye men likevel så er jeg nå her! 😀
   Ikke så lett å se sammenhengen, og var vel litt meningen i starten. Ikke at det er hemmelig eller noe men orket ikke reklamere siden formen var så tufs og jeg ikke visste hvor mye som ville skrives!
   Koselig at du titter innom søta!

   KleM


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: